Heta 60 cm

37,20 

Maton hinta on metrihinta. Lopullisen hinnan näet, kun syötät maton pituuden yhden senttimetrin tarkkuudella ja lisäät tuotteen ostoskoriin.

Huom! Leikkaamme maton listojen välistä, joten mitta ei välttämättä ole täysin tarkka, kuitenkin vähintään tilaamasi määrä. Voit tarvittaessa lyhentää mattoa helposti saksilla.

 €
Tuotetunnus (SKU): 26000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukas ritilämatto kosteisiin tiloihin

Kotimainen Heta-ritilämatto sopii kaikkiin kosteisiin tiloihin, kuten WC:t, pukuhuoneet, saunatilat, jne. Heta soveltuu käyttöön kaikkialle, missä vaaditaan tehokasta, helppohoitoista ja turvallista kostean tilan mattoa.

Heta on tukevampi kuin muut kostean tilan matot, joten myös sen käyttöikä on huomattavan pitkä. Ritilämatto soveltuu erinomaisesti myös suojamatoksi terasseille tai parvekkeille, seisonta-alustaksi verstaaseen sekä vaikkapa venematoksi. Ei sovellu ulkokäyttöön pakkasessa.

Selkeän rakenteensa ansiosta Heta on helppo pitää puhtaana. Matto rullautuu helposti, jolloin voidaan puhdistaa maton alapuoli ja lattia kunnolla. Heta-ritilä on miellyttävä myös paljaille jaloille. Pintakuvioinnin ansiosta se ei ole liukas märkänäkään, ja pehmeän alalistan ansiosta matto pysyy erittäin hyvin paikallaan eikä luista jalan alta pois.

Lisätiedot

Paino 3,3 kg (kilogramma)
Väri

musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea, beige, sininen, helmensininen, pinkki, punainen, terrakotta, vedenvihreä, metsänvihreä

Rullan leveys

60 cm

Materiaali

Ylälista kova PVC 4 x 30 mm, martioitu. Alalista pehmeä PVC 5 x 10 mm, musta.

Korkeus

9 mm