Heta 60 cm

29,00 

Hinta on metrihinta. Lopullisen hinnan näet, kun syötät maton pituuden yhden senttimetrin tarkkuudella ja lisäät tuotteen ostoskoriin.

Huom. Leikkaamme maton listojen välistä, joten mitta ei välttämättä ole tarkka, kuitenkin vähintään tilaamasi määrä. Voit tarvittaessa lyhentää mattoa helposti saksilla.

Poista
 €
Tuotetunnus (SKU): 26000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Heta-ritilämatto sopii kaikkiin kosteisiin tiloihin: WC:t, pukuhuoneet, saunatilat jne. Heta soveltuu käyttöön kaikkialla, missä vaaditaan tehokasta, helppohoitoista ja turvallista kosteantilan mattoa.

Heta on tukevampi kuin muut kylpyhuonematot, joten sen käyttöikä on huomattavan pitkä. Matto soveltuu erinomaisesti myös suojamatoksi terasseille tai parvekkeille, seisonta-alustaksi verstaaseen sekä vaikkapa venematoksi. Ei sovellu ulkokäyttöön pakkasessa.

Selkeän rakenteensa ansiosta Heta on helppo pitää puhtaana. Matto rullautuu helposti, jolloin voidaan puhdistaa maton alapuoli ja lattia. Heta-ritilä on miellyttävä jaloille. Pintakuvioinnin ansiosta se ei ole liukas, ja pehmeän alalistan ansiosta matto pysyy erittäin hyvin paikallaan.

Lisätiedot

Väri

musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea, beige, sininen, helmensininen, pinkki, punainen, terrakotta, vedenvihreä, metsänvihreä

Rullan leveys

60 cm

Materiaali

Ylälista kova PVC 4 x 30 mm, martioitu. Alalista pehmeä PVC 5 x 10 mm, musta.

Korkeus

9 mm

Paino

n. 3,3 kg / m