Heta 90 cm

55,80 

Maton hinta on metrihinta. Lopullisen hinnan näet, kun syötät maton pituuden yhden senttimetrin tarkkuudella ja lisäät tuotteen ostoskoriin.

Huom! Leikkaamme maton listojen välistä, joten mitta ei välttämättä ole täysin tarkka, kuitenkin vähintään tilaamasi määrä. Voit tarvittaessa lyhentää mattoa helposti saksilla.

 €
Tuotetunnus (SKU): 29000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kotimainen kostean tilan ritilämatto

Heta on kosteisiin tiloihin suunniteltu ritilämatto, joka soveltuu esimerkiksi WC-tiloihin, pukuhuoneisiin, saunatiloihin, jne. Ritilämatto Heta on hyvä ratkaisu kaikkialle, missä vaaditaan tehokasta, helppohoitoista ja turvallista kostean tilan mattoa.

Kotimainen kostean tilan matto Heta on tukevampi kuin muut kylpyhuonematot, minkä ansiosta myös sen käyttöikä on huomattavan pitkä. Ritilämatto soveltuu loistavasti myös terassille tai parvekkeelle suojamatoksi, seisonta-alustaksi verstaalle ja vaikkapa venematoksi. Matto ei sovellu ulkokäyttöön pakkasessa.

Selkeän rakenteensa ansiosta Heta-ritilämatto on helppo pitää puhtaana. Ritilämatto rullautuu kevyesti, jolloin maton alapuoli ja lattia päästään puhdistamaan. Ritilä on miellyttävän tuntuinen paljaillekin jaloille. Pintakuvioinnin ansiosta kostean tilan matto ei ole märkänäkään liukas, ja pehmeän alalistan ansiosta matto pysyy erittäin hyvin paikoillaan.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Väri

musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea, beige, sininen, helmensininen, pinkki, punainen, terrakotta, vedenvihreä, metsänvihreä

Rullan leveys

90 cm

Materiaali

Ylälista kova PVC 4 x 30 mm, martioitu. Alalista pehmeä PVC 5 x 10 mm, musta.

Korkeus

9 mm