Kuramatto Fortuna valmiskoko

29,76 80,60 

Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Fortuna on hyvän hinta/laatusuhteen tekstiilimatto. Se soveltuu eteisiin ja kulkualueille niin kotiin, taloyhtiön käytäville kuin yrityksiinkin. Tehokkasti toimiva kuramatto suojaa lattiapintojasi kulumiselta ja vähentää siivouksen tarvetta.

Maton nukka on laadukasta polyamidia, joka pidentää mattojen kulutuksen- ja värienkestävyyttä verrattuna edullisiin polypropeenimattoihin. Fortuna tuntuu mukavan pehmeältä jalan alla, ja tiheä nukka kätkee valtavasti likaa sisäänsä. Pohjamateriaali on UV-suojattua joustavaa vinyyliä. Tukeva pohja pitää maton erittäin hyvin paikallaan vahingoittamatta lattiapintoja.

Fortuna-maton nukka saa lian “putoamaan” maton pohjalle. Se ei kuitenkaan luonnonkuitujen tapaan suoranaisesti ime kosteutta sisäänsä. Siksi matto on erityisen pitkäikäinen vaihtoehto sellaisiin tiloihin, joissa se on usein alttiina kosteudelle. Matto näyttää puhtaalta ja siistiltä myös imurointi- ja siivouskertojen välillä. Useimmiten riittääkin ajoittainen imurointi, vilkkaammissa kohteissa tarvittaessa vesipesu (pesulassa laakapesuna).

Saatavissa myös mittatilauskokona!

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Antrasiitti

Koko

60 x 90 cm, 90 x 150 cm

Materiaali

Nukka: 100% polyamidi (suoranukkainen)
Pohja: vinyyli

Korkeus

Nukan korkeus n. 8 mm
Kokonaiskorkeus n. 10 mm

Paino

n. 3,3 kg/m²

Paloluokitus

Cfl/s1