Dry Step Termomatto koko rulla

1 195,00 

Hinta on kokonaiselle rullalle. Rullan leveys 100 cm ja pituus 30 m (+ 50 cm).

Toimitustapa: kotiinkuljetus
Toimitusaika: 3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): termomatto-rulla Osasto:

Kuvaus

Termomatto on lämmin parvekematto, mutta sopii myös muihin kohteisiin

Dry Step on kotimainen, ainutlaatuinen lämpöä eristävä matto kylmille lattioille. Lämmin ja jalan alla mukava termomatto sopii loistavasti esimerkiksi terassille, parvekkeelle, kellariin, asuntovaunuun, veneeseen tai teollisuuslaitosten lattioille. Lämmin termomatto parantaa käyttömukavuutta merkittävästi, ja se kestää hyvin myös asiakaskohteissa kovempaa kulutusta.

Miten termomatto toimii?

Dry Step termomaton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka eristää kylmyyttä tehokkaasti. Eristävän maton tärkeimpiä ominaisuuksia ovat, tietenkin lämmöneristävyyden lisäksi, hengittävyys, puhdistettavuus, akustiikka, keveys ja joustavuus. Solumuovipohja vähentää myöskin kaikuominaisuuksia.

Termomatto on helppo asentaa ja pitää siistinä

Termomaton pintamateriaali on kestävää neulehuopaa, joka on miellyttävän tuntuinen paljaallekin jalalle ja helppo pitää puhtaana. Matto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä. Joustava ja kevyt termomatto on erittäin helppo asentaa suoraan lattiapinnalle. Sitä ei kiinnitetä esim. liimaamalla, vaan maton erityinen kitkapinta pitää sen hyvin paikallaan. Parvekematon työstäminen kohteeseen sopivaksi sujuu kätevästi mattopuukolla, sillä myös kolot ja vinot reunat on helppo muotoilla.

Alapohjassa oleva reikäkuviointi toimii hengittävinä tuuletusaukkoina, eikä näin ollen maalipinnoille aiheudu haittoja. Reunat kestävät hyvin ilman reunusommelta. Umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja maton pinta on itsestään sammuvaa laatua. UV-suojattu materiaali ei haalistu auringonvalossa, vaan termomatto pysyy edustavana koko käyttöikänsä ajan, vaikka sitä käytettäisiinkin esimerkiksi parvekkeella tai terassilla.

Lisätiedot

Materiaali

Eristepohja: umpisolumuovi 4 mm, hengittävä reikäkuvio, 70 kg/m³
Pinta: neulehuopamatto 3 mm, UV-suojattu.

Lämpöarvot

Lämmöneristävyys R 0,209
Lämmönjohtavuus K 0,059

Paksuus

n. 10 mm

Rullan leveys

100 cm

Rullan pituus

30 m

Väri

Keskiharmaa 710, Tummanharmaa 907

Muuta

Kutistuma 0,1 – 1 % mahdollinen erityisesti paikoissa, joissa matto on alttiina sään vaihteluille